Hoe het allemaal begon

In 2014 richtte Pieter en Joppe OLYX op, een broker kantoor in Amsterdam. Beiden beschouwden van meet af aan het menselijke aspect als het belangrijkste element binnen de handel. Als gevolg, begon OLYX met het ontwikkelen van een solide en betrouwbaar netwerk.

Door de jaren heen groeide OLYX door het bemiddelen van handel in nieuwe producten, en specialiseerde zich in de markt voor biobrandstoffen. Deze succesvolle aanpak resulteerde in een constante jaarlijkse groei, en sinds 2018 beschikt OLYX over een team van brokers, dat haar klanten in 8 verschillende talen te woord kan staan. Ook verhuisde OLYX dit jaar naar een groter kantoor in het centrum van Amsterdam.

Momenteel blijft OLYX gefocust op de markt voor biobrandstoffen, actief in Europa, Azië en Zuid-Amerika, met als doel haar wereldwijde expansie voort te zetten. We hebben meer dan 4 miljard euro aan dealwaarde bemiddeld, voor meer dan 500 handelspartners. We zijn trots op de behaalde resultaten en zijn altijd op zoek naar verbeteringen. Neem deel aan onze toekomst en laat we samen verder groeien!

Let's get in touch